Saturday, March 19, 2011

The Colors Of This Summer

Selles postituses räägin esialgu ainult suve moevärvidest, aga luban, et sellele järgnevad kohe ka moesuunad ja - lõiked. Loodan, et leiate endale ka mingi meelisvärvi, sest kui mina kappi vaatan, siis domineerivad juba beež, mereväe triibud, nii et pean hakkama endale värvilisi asju õmblema hakkama.

Selle Suve Värviiiid:


Roosa- Moes on  fuksia, puhas õrn roosa ja redisekarva roosa. Roosat on sel aastal sooviatud miksida ergsate toonidega nagu türkiissinine ja oranž ning kontrastiks neutraalsete toonidega nagu khaki ja liivakarva beež.





Oranž- Eriti uudseks tooniks on apelsini oranž, mis lisab särtsu päevitunud jumele!


Kollane- Raske värv paljudele, kuid sel kevadel tasub riskida, sest moes on soe võikarva kollane (ma isegi ei kujuta ette, kas selline sõna nagu võikarva on olemas, aga saite vast aru ikka), kuid ka vähe tumedam ja kuldsem kollane.



Sinine- Miski ei saa olla klassikalisem kui sinine. Sel aastal tuleb sinine türkiisina, suitsuse taevana ja mereväest inspireeritud toonidena. Türkiisi soovitan miksida ergsa oranži või roostepunasega.




Maalähedased toonid- Nagu beež ja pruun, mis annavad klassikalise ning naiseliku välimuse. Eriti huvitava mulje jätab miksimine ergsate värvidega.



Valge- Valge on värv, mis ei kao moest kunagi, eriti kui päike särab ning väljas on soe. Eriti kuumad on sel aastal jakid, püksid, seelikud ja loomulikult maani kleidid. Kui juba kasutatada valget, siis pealaest jalatallani, et anda edasi jumanlannalikku välimust. Loomulikult saab sel suvel palju miksida sinisega, sest mereväe stiil on tagasiiiiii!




Samuti on moes metsikud looma mustrid, 70ndatest õhutud lõiked, printsessilikud kleidid, boheemlastelt laenutud õrnad kangad võluvate mustritega.
Boheemlasilik stiil lubab sel aastal miksida väikeseid mustreid suurematega ning mida värvilisem, seda parem, nt oranži miksida sinisega, leopard sobitada erinevate ergsate värvidega ning loomulikult triibud,triibud,triibud...

Veel mõned ilusad pildid:


Hea Näide Värvide Miksimisel
Pilkupüüdev Kollane
Minu Jaoks on see Redise Värv, Teiste Jaoks Vbl Oranž, Vahet Ei Ole, ILUS ON!
Seksikas Muster
Boheemlaslikult Elegantne
Klassikaline Sinine Uues Kuues!
Õhine Kangas Suvel Mõjub Väga Haldjaslikult
Tagasihoidlik Beež Võrratus Lõikes
Valge, Mis Ei Jäta Kedagi Külmaks

No comments:

Post a Comment